Tyylikkäät ripustukset taulukiskoilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Taulukiskot.com on taulujen ripustamisen asiantuntija ja edelläkävijä. Tarjoan ratkaisut taulujen ripustamisen tuottamiin haasteisiin vankalla, yli kymmenen vuoden kokemuksella. Taulukiskoilla jokaisen taulun tyylikäs ripustaminen onnistuu vaivattomasti! Toimialueeni kattaa koko pääkaupunkiseudun – Helsingin, Vantaan sekä Espoon.

Myynti, suunnittelu sekä asennus – taulukiskot alan asiantuntijalta

Taulujen ripustaminen on oma taiteenlajinsa. Ei ole yhdentekevää miten arvokkaat teoksesi ripustat. Oikeanlaisella ja hyvin suunnitellulla ripustuksella taideaarteesi pääsevät oikeuksiinsa ja näyttäytyvät parhaalla mahdollisella tavalla, ripustustilan erityispiirteet huomioon ottaen.

Palveluuni kuuluu taulukiskojen myynnin sekä asennuksen lisäksi olennaisesti myös yksilöllinen, asiakkaan kanssa yhdessä toteutettu suunnittelupalvelu. Olipa kyseessä kotisi, yrityksesi toimistotilat, taidegalleria tai jokin julkinen tila, oikealla suunnittelulla ja mitoituksella saat juuri sellaisen kokonaisuuden, joka palvelee sinua parhaiten. Yli kymmenen vuoden asennuskokemuksella uskallan luvata löytäväni kohteesi tyyliin ja linjoihin sopivan, tyylikkään ripustusratkaisun.

Laadukkaat ja helppokäyttöiset Newly-taulukiskot

Toimin laadukkaiden Newly-taulukiskojen myyjänä sekä asentajana. Newly-taulukiskot tarjoaa helppokäyttöisen, luotettavan ja huomiota herättämättömän ripustusratkaisun kaikenlaisille tauluille sekä muille seinälle ripustettaville esineille. Newly on markkinoiden uusin taulujen ripustukseen liittyviä ongelmia ratkaiseva tuote ja sen innovatiiviset ominaisuudet takaavatkin tyylikkään ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Taulukiskojen avulla taulut voidaan ripustaa seinäpintaa vahingoittamatta. Näin seinäpinnat säilyvät kauniina pitkään, ja säästytään vaivalloisilta seinäremonteilta esimerkiksi vuokralaisen vaihtuessa. Taulukiskojen asennus on kauaskantoinen sijoitus! 

 

Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää taulukiskojen asennuksesta.

Hinnasto

Soita ja tilaa suunnittelukäynti!

Sivun koriste

Kun kaipaat uudenlaisia ratkaisuja taulujen tai muiden esineiden ripustamiseen, ota yhteyttä ja kutsu minut suunnittelu- ja mitoituskäynnille. Räätälöidään taulukiskojen tilaus asennuskohteessa juuri sinun toivomustesi mukaisesti!
Soita 0400 186 762.
Voit myös laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Päätoimialueeni kattaa Helsingin, Vantaan sekä Espoon, mutta tarpeen mukaan lähden taulukiskojen asennustöihin myös muualle Uudenmaan alueelle.